Miért a UPC direck?

Bárhol elérhető

A műholdas TV technológia kényelmes megoldást nyújt a tévénézők számára. Legnagyobb előnye ugyanis a lefedettség: a műholdas technológia szolgáltatásai az országnak azon a részein is elérhetők, ahol hiányzik a helyi műszaki infrastruktúra, vagy korlátolt, árnyékolt területek vannak. Így bárkihez kiváló minőségű digitális jel és több száz tévécsatorna érkezik.

Széleskörű csatornakínálat

Ez a technológia lehetővé teszi számunkra, hogy több mint 100 kiváló minőségű digitális csatornát kínáljunk önnek, beleértve az Ön kedvenc helyi és nemzetközi televíziós programjainak gazdag választékát. Széleskörű csomag-választékunkat tematikailag úgy állítottuk össze, hogy az egész családnak örömet szerezzünk. A szórakoztató csatornák a film-, rajzfilm-, dokumentumfilm-csatornáktól az életmód- és zenei csatornákig terjednek.

Prémium csatornák és lehetőségek

Miért ne gazdagítaná csomagját prémium tartalommal? Válassza az HBO Pak, HBO HD Pak vagy HBO Max Pak csomagokat, és élvezze az HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2-t, valamint az HBO GO online videotéka kínálatát! Bővítse előfizetését a FilmBox Pak csomaggal a klasszikus filmekért. Lássa el családját filmekkel a FilmBox Premium, FilmBox Extra HD, FilmBox Family és Filmbox Plus-szal, vagy az Active Pak révén felnőtt programokkal. Akinek fontos a csúcsminőség: HD csatornák széles választékát élvezheti HD Pak csomagunkban.

HD csatornák széles választéka már kiemelt alapcsomagjainkban is

Prémium kényelmi funkciók: digitális videórögzítés, élő adás megállítása, elektronikus műsorújság (EPG), nyelvválasztás, gyerekzár

Megbízható TV szolgáltatás, akár egyszerre 4 TV-készüléken, kiváló digitális kép- és hangminőség

Nincs infrastrukturális kötöttség, az országban bárhol elérhető

Medium  TV csomag: 73 csatorna melyből 5HD

Medium HD Tv csomag: 84 csatorna melyből 15 HD

Plus HD Tv csomag: 111 csatorna melyből 17 HD

 

Megrendelését leadhatja itt:

Bekötés helye:


A megrendelés beérkezése után az egyik munkatársunk meg fogja keresni a megadott elérhetőségeinek egyikén az időpont egyeztetés miatt.
(adatait bizalmasan kezeljük, sosem adjuk tovább 3. fél részére)

 

terkep

Műholdas ,földi digitális, és kábel tv technológiák és eszközök kiskereskedelme.

 

Elérhetőségek

  •  

    Miskolc, Zsolcai kapu 14. 3527

  •  

    Telephone : 06 46/200-300

Fel
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Bővebben...